Prøv et spill!

Her finner du Bejeweled, Angry Birds, Plants VS. Zombies m.m.
  Do They know It's Christmas?

Ny versjon av den gamle Band Aid-klassikeren, denne gangen MED One Direction.
  VINN flotte premier!

Du kan vinne CD med Isac Elliot, Austin Mahone og Selena Gomez m.m. Delta i Tweens julekalender fra 1. desember.
  Wiper på mobilen!

Nå kan du spille Wiper på iPhone, iPod eller iPad! Her kan du finne ut mer om appen.


Vet du hva som er rundt og like langt som en kirkevegg?

Et garnnøste.
Flere vitser & gåter

Se dyrevideoer i Nett-TV!
Se morsomme dyrevideoer, eller klikk på en annen kategori nedenfor.

Kategorier:
Musikk | Film | Dyr | LOL | WOW
Lag ditt eget elektroniske postkort, som du kan sende til venner og familie.
E-postkort
E-postkort
E-postkort
Flere bakgrunner..


Jeg har en venninne som er kjempeforelska i en gutt på skolen. Men jeg har et problem, jeg er forelsket i samme gutten som venninnen min uten at hun vet det. Hun tror vi bare er venner. Jeg har lyst til å bli sammen med ham. Men hva skal jeg si til venninnen min, hun har aldri vært sammen med noen. Hvis jeg forteller at jeg liker samme gutten, kommer hun til å bli sur og vi kommer vel til å bli uvenner. Hvem skal jeg velge? Venninnen min eller gutten jeg er forelsket i? Please hjelp meg!

Jente på 12 år

 
Det hender ofte at bestevenninner blir forelsket i samme gutten i din alder. Da er det viktig å tenke seg godt om. Er du forelsket i ham fordi du selv føler noe for ham, eller bare fordi venninnen din er forelsket i ham. Noen ganger kan det være fristende å lokke til seg gutten til venninnen sin bare fordi man er misunnelig. Slike ting skal man forsøke å la være å gjøre. Det er dårlig gjort og pleier å straffe seg.

Hvis du er helt sikker på følelsene dine, så skal du fortelle venninnen din akkurat hva du føler. Det vil være det mest reale mot venninnen din, og hvis hun er en god venninne, vil hun forstå at du ikke kan noe for at du føler det samme som henne.

Så er det avgjørende spørsmålet: Liker gutten deg eller venninnen din? Viser det seg at han liker deg, kommer nok venninnen din til å være lei seg en stund, men hvis dere er veldig gode venninner kommer nok ikke vennskapet til å ryke for det.


Tilbake

Tips en venn om Spørsmål og svar!
Kjenner du noen som du tror også ville like Spørsmål og svar, kan du klikke her for å sende en epost til dem (åpner i eget vindu).

Prøv også...
Liker du Spørsmål og svar, så vil du sikkert også ha glede av Brevvenner.